Over gast gedichten

Leuk dat je meer wilt weten over het insturen van een gedicht. Ik vertel je er graag meer over op deze pagina. Ik hoop je dan ook te verleiden tot een eerste inzending.

Je hebt mijn gedichten misschien al gelezen. Leuk! Maar ik ben ook natuurlijk ook razend benieuwd naar de gedichten die jij schrijft. Maak jij mij enthousiast? Het insturen van nieuwe gedichten is eenvoudig. Je hebt de keuze uit een aantal categorieën en het staat je vrij om een website te vermelden (onderaan een gedicht).

Dit zijn de regels

Bij het insturen van een gedicht verklaar je bij akkoord en verzending dat jij de auteur (schrijver) bent. Of toestemming hebt van rechthebbende om het gedicht op onze website te publiceren.

Het staat ons vrij om je gedicht inzending te weigeren. Dit kan om een aantal redenen zijn. Wij stellen je hiervan niet op de hoogte.

Hou het netjes op de website en met insturen. Bedenk hierbij dat gedichten niet in strijd mogen zijn met het doel dat onze website dient. Waaronder elkaar respecteren, vermaken en inspireren.

Verder wensen wij iedereen veel plezier,